Tabeldesign

Dette afsnit indeholder information om, hvordan man opretter en ny databasetabel i design visning.

Åbn databasefilen, hvor du ønsker en ny tabel. Klik på ikonet Tabeller. Vælg Opret Tabel i designvisning for at oprette en ny tabel.

I designvisning, kan du nu oprette felterne til din tabel.

Noteikon

Each field can only accept data corresponding to the specified field type. For example, it is not possible to enter text in a number field. Memo fields in dBASE III format are references to internally-managed text files which can hold up to 64 kB text.

Du kan indtaste en valgfri Beskrivelse for hvert felt. Teksten på beskrivelsen vil fremtræde som et tip på kolonneoverskrifterne i tabelvisningen.

Feltegenskaber

Indtast egenskaber for hvert valgt datafelt. Afhængig af databasetypen er visse indtastningsfaciliteter ikke tilgængelige.

I feltet Standardværdi, indtast standardindhold for hver ny datapost. Dette indhold kan redigeres senere.

I feltet Indtastning påkrævet skal du angive om feltet kan forblive tomt.

For feltet Længde kan et kombinationsfelt vises, som giver de tilgængelige valgmuligheder.

Databaseoversigt