Anvende og redigere databaserapporter

Anvende en rapport

LibreOffice gemmer informationen om de oprettede rapporter i databasefilen.

1. Vælg Filer - Åbn og marker databasefilen.

2. Klik på Rapporter i databasefilens vindue.

3. Dobbeltklik på et af rapportnavnene for at åbne rapporten.

note

Disse referencer bliver automatisk oprettet, når du opretter en ny rapport med Rapportguiden eller Rapportgeneratoren.

Redigering af en rapport oprettet i vinduet Rapportgenerator

Vinduet Rapportgenerator åbnes med rapportens information indlæst.

Brug værktøjslinjerne, menukommandoerne og Træk-og-slip til at redigere rapporten som angivet i guiden Rapportbygger .

Udfør rapporten for at se det resulterende rapportdokument.

Redigere en rapport oprettet med rapportguiden

Du kan redigere sidetypografierne for den første side og de følgende sider af rapporten såvel som afsnitstypografierne, talformater, feltetiketterne med mere.

warning

Med mindre du har en dybtgående forståelse af den database, som rapporten anvender, bør du lade være med at redigere SQL-sætningen, databasenavnet, de skjulte formularkontrolelementer, eller tilsvarende information om rapporten.