Indsæt data fra tekstdokumenter

Du kan indsætte tekst i andre dokumenttyper som for eksempel regneark og præsentationer. Bemærk, at der er forskel på, om teksten indsættes i en ramme, en regnearkscelle eller i en dispositionsvisning af en præsentation.

Ikon

For at vælge formatet som indholdet af udklipsholderen bliver indsat i, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Sæt ind på Standardlinjen, eller vælge Rediger - Indsæt speciel og så vælge det ønskede format.

Kopier tekst ved brug af Træk-og-Slip

Indsættelse af data fra regneark

Kopier tegneobjekter til andre dokumenter