Indsæt data fra tekstdokumenter

Du kan indsætte tekst i andre dokumenttyper som for eksempel regneark og præsentationer. Bemærk, at der er forskel på, om teksten indsættes i en ramme, en regnearkscelle eller i en præsentations dispositionsvisning .

Icon Paste

For at vælge formatet som indholdet af udklipsholderen bliver indsat i, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Sæt ind på Standardlinjen, eller vælge Rediger - Indsæt speciel og så vælge det ønskede format.

Kopier tekst ved brug af Træk-og-Slip