Opsætte en ekstern filserviceforbindelse

For at tilgĂĄ denne kommando...

For at aktivere forbindelse til ekstern server, brug en af disse metoder:

• Klik pĂĄ knappen Eksterne Filer i startcentret.

• Vælg Filer - Ă…bn eksterne filer

• Vælg Filer - Gem ekstern fil...

Then press Manage Services button in the dialog to open the File Services dialog.

Forbinde til WebDAV server

I filservice-dialogboksen, sæt:

note

Note: roden pĂĄ filservicen opgives af filserviceadministratoren og kan indeholde skriptfiler, parametre og stier.

Når forbindelsen er defineret, klikOK for at forbinde. Dialogboksen nedtones indtil forbindelsen med serveren er etableret. En dialogboks, som spørger efter brugernavn og kodeord, kan dukke op. Når du har skrevet det korrekte brugernavn og kodeord, logges du ind på serveren.

Forbinde til FTP og SSH-servere

I filservice-dialogboksen, sæt:

NĂĄr forbindelsen er defineret, klikOK for at forbinde. Dialogboksen nedtones indtil forbindelsen med serveren er etableret.

Forbinde til et Windows delt server

I filservice-dialogboksen, sæt:

NĂĄr forbindelsen er defineret, klikOK for at forbinde. Dialogboksen nedtones indtil forbindelsen med serveren er etableret.

Forbinde til Google Drive

I filservice-dialogboksen, sæt:

NĂĄr forbindelsen er defineret, klikOK for at forbinde. Dialogboksen nedtones indtil forbindelsen med serveren er etableret.

Forbinde til CMIS server

I filservice-dialogboksen, sæt: