Give diagramsøjler tekstur

Du kan tilføje tekstur til bjælker i en graf eller et diagram (i stedet for standardd farver) med grafik:

1. Gå til redigeringstilstand ved at dobbeltklikke på diagrammet.

2. Klik på en vilkårlig søjle i den serie du vil redigere. Alle søjler i serien er nu valgt.

Hvis du kun vil redigere en linje, skal du dobbeltklikke på bjælken igen.

3. Vælg Objektegenskaber i genvejsmenuen. Vælg derefter fanebladet Flade.

4. Klik på Billede. I listefeltet vælger du et billede som tekstur til de aktuelt valgte bjælker. Klik på OK for at at acceptere indstillingen.