Definere kanter for tabeller og tabelceller

Indstilling af en foruddefineret kanttype

1. Marker tabelcellerne som du vil ændre.

2. Klik p√• ikonet Kanter p√• v√¶rkt√łjslinjen Tabel (Writer) eller Streg og fyld for at √•bne vinduet Kanter.

3. Klik på en af de foruddefinerede kanttyper.

Dette Tilf√łjer den valgte typografi til den nuv√¶rende kanttypografi for tabelcellerne. Marker den tomme kanttype √łverst til venstre i vinduet Kanter for at nulstille alle kanttyper.

Indstilling af en tilpasset kanttype

1. Marker tabelcellerne som du vil ændre.

2. Vælg Tabel - Egenskaber - Kanter (Writer) eller Format - Celler - Kanter (Calc).

3. I omr√•det Brugerdefineret skal du v√¶lge de kanter, som du √łnsker, der skal optr√¶de i et almindeligt layout. Klik p√• en kant i forh√•ndsvisningen for at skifte valget af en kant.

4. Hvis du vælger mere end en række eller kolonne, kan du ændre linjerne mellem rækker og kolonner. Vælg mellemmærkerne i området brugerdefineret.

5. Vælg en stregtype og farve for den valgte kanttype i området Streg. Disse indstillinger gælder for alle kantlinjer, som er inkluderet i den valgte kanttype.

6. Gentag de sidste to trin for hver kant i rammen.

7. Vælg afstanden mellem kantlinjerne og sideindholdet i området Afstand til indhold.

8. Klik på OK for at anvende ændringerne.