Definere kanter omkring afsnit

Indstilling af en foruddefineret kanttype

1. Placer mark√łren i afsnittet hvor du vil definere en ramme.

2. Vælg Formater - Afsnit - Kanter.

3. Vælg en af standard kanttypografierne i området Standard.

4. Vælg en linjestil, bredde og farve til den markerede kantstil i Linje området. Disse indstillinger gælder alle kantlinjer, som er indeholdt i den markerede kantstil.

5. Vælg afstanden imellem kantlinjerne og afsnittets indhold i Afstand til indhold området. Du kan kun ændre afstande til kanter, som har en kantlinje defineret.

6. Klik på OK for at anvende ændringerne.

Indstilling af en tilpasset kanttype

1. Vælg Formater - Afsnit - Kanter.

2. I omr√•det Brugerdefineret skal du v√¶lge de kanter, som du √łnsker, der skal optr√¶de i et almindeligt layout. Klik p√• en kant i forh√•ndsvisningen for at skifte valget af en kant.

3. Vælg en linjestil, bredde og farve til den markerede kantstil i Linje området. Disse indstillinger gælder alle kantlinjer, som er indeholdt i den markerede kantstil.

4. Gentag de sidste to trin for hver kant i rammen.

5. Vælg afstanden imellem kantlinjerne og afsnittets indhold i Afstand til indhold området. Du kan kun ændre afstande til kanter, som har en kantlinje defineret.

6. Klik på OK for at anvende ændringerne.