Vise, fastgøre og skjule vinduer

Nogle vinduer i LibreOffice, som for eksempel vinduet Navigator, kan fastgøres. Du kan flytte, ændre størrelse eller fastgøre disse vinduer til en kant.

Fastgøre og frigøre vinduer

For at fastgøre et vindue, gør et af følgende:

Disse metoder kan også bruges til at frigøre et aktuelt fastgjort vindue.

Vise og skjule fastgjorte vinduer

Ikon

Klik på knappen på kanten af det fastgjorte vindue for at vise eller skjule det fastgjorte vindue. Funktionen Skjul automatisk giver dig mulighed for midlertidigt at vise et skjult vindue ved at klikke på dets kant. Når du klikker i dokumentet, skjules det fastgjorte vindue igen.

note

Fastgøring af værktøjslinjer og vinduer ved træk og slip afhænger af dit systems indstillinger for vindueshåndtering. Du skal tillade dit system at vise det fulde vinduesindhold, når du flytter et vindue, i stedet for kun at vise den ydre ramme.