ActiveX-kontrolelement til visning af dokumenter i Internet Explorer

I MS Windows kan du se ethvert LibreOffice-dokument i et vindue i Microsoft Internet Explorer. Installer ActiveX-kontrolelementet i LibreOffice-installationsprogrammet.

Installere ActiveX-kontrolelement

1. Luk LibreOffice og Hurtig start.

2. Klik på Start-knappen på Windows-proceslinjen. VælgIndstillinger.

3. I Indstillinger klikker du på Apps.

4. På listen Apps og funktionaliteter klikker du på LibreOffice og så påSkift.

5. I installationsguiden, marker Modificer.

6. Åbn listen Valgfrie komponenter og find ActiveX-kontrolelement. Åbn ikonets undermenu og vælg at installere komponenten.

7. Klik på Næste og Installer.

Vise LibreOffice-dokumenter

1. I Internet Explorer, gå til en webside, som indeholder et hyperlink til for eksempel et LibreOffice Writer-dokument.

2. Klik på hyperlinket for at vise dokumentet i Internet Explorer-vinduet.

Du kan stadig højreklikke på hyperlinket for at gemme filen på din harddisk.

Redigere LibreOffice-dokumenter

LibreOffice-dokumentet inde i Internet Explorer vises med en række skrivebeskyttede værktøjslinjeikoner.

1. Klik på ikonet Rediger fil i dokumentets værktøjslinje for at åbne en kopi af dokumentet i et nyt LibreOffice-vindue.

2. Rediger kopien af dokumentet.