Fontwork

V√¶rkt√łjslinjen Fontwork √•bner, n√•r du v√¶lger et Fontwork-objekt.

Fontwork-galleri

Ikonet Fontwork-galleri

Åbner Fontwork-galleriet, hvor du kan vælge en anden forhåndsvisning. Klik på OK for at bruge det nye sæt egenskaber på Fontwork-objektet.

Fontwork-figur

Ikonet Fontwork-figur

√Öbner v√¶rkt√łjslinjen Fontwork-figur. Klik p√• en figur for at anvende figuren p√• alle markerede Fontwork-objekter.

Fontwork samme bogstavh√łjde

Ikonet Fontwork samme bogstavh√łjde

Skifter bogstavh√łjden p√• de valgte Fontwork-objekter fra normal til ens h√łjde for alle objekter.

Fontwork-justering

Ikonet Fontwork-justering

√Öbner vinduet Fontwork-justering.

Klik for at anvende justeringen på de valgte Fontwork-objekter.

Fontwork-tegnafstand

Ikonet Fontwork-tegnafstand

Vælg de tegnafstandsværdier, som skal anvendes på Fontwork-objektet.

Brugerdefineret: Åbner dialogen Fontwork-tegnafstand, hvor du kan angive tegnafstandens nye værdi.

Værdi: Skriv tegnafstandsværdien for Fontwork.

Slå ekstrudering til/fra

Ikonet Slå ekstrudering til/fra

Slår 3D-effektene til/fra på Fontwork-objekterne.