Fontwork

Værktøjslinjen Fontwork åbner, når du vælger et Fontwork-objekt.

Fontwork-galleri

Ikonet Fontwork-galleri

Åbner Fontwork-galleriet, hvor du kan vælge en anden forhåndsvisning. Klik på OK for at bruge det nye sæt egenskaber på Fontwork-objektet.

Fontwork-figur

Ikonet Fontwork-figur

Åbner værktøjslinjen Fontwork-figur. Klik på en figur for at anvende figuren på alle markerede Fontwork-objekter.

Fontwork samme bogstavhøjde

Ikonet Fontwork samme bogstavhøjde

Skifter bogstavhøjden på de valgte Fontwork-objekter fra normal til ens højde for alle objekter.

Fontwork-justering

Ikonet Fontwork-justering

Åbner vinduet Fontwork-justering.

Klik for at anvende justeringen på de valgte Fontwork-objekter.

Fontwork-tegnafstand

Ikonet Fontwork-tegnafstand

Vælg de tegnafstandsværdier, som skal anvendes på Fontwork-objektet.

Brugerdefineret: Åbner dialogen Fontwork-tegnafstand, hvor du kan angive tegnafstandens nye værdi.

Værdi: Skriv tegnafstandsværdien for Fontwork.

Slå ekstrudering til/fra

Ikonet Slå ekstrudering til/fra

Slår 3D-effektene til/fra på Fontwork-objekterne.