Sidetal

Du kan åbne dialogen Sidetal for Rapportgeneratoren ved at vælge Indsæt - Sidetal.

Tipikon

Klik på Skift-F1 og peg med musen på en inputfelt for at se en hjælpetekst for det pågældende felt.

Når du klikker OK, bliver et datafelt indsat for sidennumre. Hvis der ikke eksisterer sidehoved eller sidefod, vil området blive oprettet som ønsket.

Du kan klikke på datafeltet og trække det til en anden placering indenfor det samme område eller redigere egenskaberne i vinduet Egenskaber .