Tilføj felter, der skal rapporteres

Vinduet Tilføj felt hjælper dig med at indsætte tabel-poster i rapporten.

For at tilgå denne kommando...

Vinduet Tilføj felt vises automatisk, når du har markeret en tabel i feltet Indhold og forlader feltet.

Vælg Vis - Tilføj felt.

Tilføj felt-ikon

Klik på ikonet Tilføj felt på værktøjslinjen.

1. Marker feltet i dialogen Tilføj felt og klik på Indsæt. Du kan markere flere felter ved at holde -tasten nede, mens du trykker på museknappen. Klik på Indsæt på værktøjslinjen for at tilføje felter i rapporten.

2. Træk og slip feltnavnene en efter en fra vinduet Tilføj felt til vinduet Detaljeområde i rapporten. Placer felterne, som du vil. Brug ikonerne på værktøjslinjerne til at justere felterne.

Felterne må ikke overlappe. Hvis du slipper et tabelfelt på området Detaljer, indsættes der en etiket og et tekstfelt.

3. Du kan også indsætte tekst, som skal være den samme på hver side af rapporten. Klik på ikonet Etiketfelt Ikon, og træk så et rektangel i enten sidehoved eller sidefod området. Rediger etikettens egenskaber for at vise den tekst du ønsker.

Sorterer feltnavne

Sorter Stigende

Sorter navne i stigende rækkefølge.

Sorter faldende

Sorter navne i faldende rækkefølge.

Fortryd sortering

Gendan oprindelige sortering