Overflyt makroer

Makrooverflytningsguiden til databasedokumenter flytter eksisterende makroer fra underdokumenter i den gamle Base-fil til den nye Base-fils makrolager.

Tidligere var det kun tilladt at have makroer i tekstunderdokumenter af formularer og rapporter. Nu kan makroer også gemmes i selve Base-filen. Dette betyder, at makroer i Base-filer nu kan kaldes fra alle filens underkomponenter: formularer, rapporter, tabeldesign, forespørgselsdesign, relationsdesign og tabeldatavisning.

Det er dog ikke teknisk muligt at lagre makroer samtidigt i en Base-fil og dennes underdokumenter. Så hvis du vil føje nye makroer til Base-filen mens de eksisterende gamle makroer, der blev gemt i underdokumenter bevares, skal du flytte de eksisterende gamle makroer til Base-filens makrolagerområde.

Makrooverflytningsguiden til databasedokumenterer kan flytte makroerne til Base-filens lagerområde. Du kan derefter undersøge makroerne og redigere dem efter behov.

Det er for eksempel muligt, at makroer fra underdokumenter har samme modulnavne og makronavne. Efter at du flyttede makroerne til et fælles makro lagerområde, skal du redigere makroerne, så navnene bliver unikke. Guiden kan ikke gøre dette.

Guiden kan sikkerhedskopiere Base-filen til en mappe efter dit valg. Guiden ændrer den originale Base-fil. Sikkerhedskopien forbliver uændret.

Tilbage

Vis de markeringer i dialogen, som blev foretaget i det foregående trin. De aktuelle indstillinger forbliver uændrede. Denne knap kan kun aktiveres fra side to og fremefter.

Næste

Klik på knappen Næste, og guiden bruger den aktuelle dialogs indstillinger og fortsætter til næste trin. Hvis du er på det sidste trin, ændres denne knap til Opret.

Udfør

Anvender alle ændringer og lukker guiden.

Annuller

Klik på Annuller lukker en dialog uden at gemme nogle ændringer.