Vis

Menuen Vis i et databasevindue.

Databaseobjekter

Ă…bner en undermenu.

Formularer

Vælger formularcontaineren og viser alle formularer i detailvisningen.

Rapporter

Vælger rapportcontaineren og viser alle rapporter i detailvisningen.

Forespørgsler

Vælger forespørgselscontaineren og viser alle forespørgsler i detailvisningen.

Tabeller

Vælger tabelcontaineren og viser alle tabeller i detailvisningen.

Sortere

Ă…bner en undermenu.

Stigende

Sorterer elementerne i detailvisningen i stigende orden.

Faldende

Sorterer elementerne i detailvisningen i faldende orden.

ForhĂĄndsvisning

Ă…bner en undermenu.

Ingen

Deaktiverer visningen i databasevinduet.

Dokumentinformation

ForhĂĄndsvisningsvinduet viser dokumentinformationer for en formular eller rapport.

Dokument

ForhĂĄndsvisningen viser dokumentet for en formular eller rapport.

Opdater tabeller

Opdaterer tabellerne.