Rediger

Menuen Rediger i database-vinduet.

Kopier

Kopierer det markerede objekt til udklipsholderen.

Sæt ind

Indsætter et element fra udklipsholderen. Man kan indsætte formularer og rapporter fra en databasefil i en anden.

Indsæt speciel

Indsætter et element fra udklipsholderen. Man kan indsætte formularer og rapporter fra en databasefil i en anden.

Marker alt

Markerer alle elementer, inklusiv underbiblioteker, i den nederste del af databasevinduet.

Rediger

Åbner et vindue, hvor man kan redigere den valgte tabel, forespørgsel, formular eller rapport.

Slet

Sletter den markerede tabel, forespørgsel, formular eller rapport

Omdøb

Omdøber det markerede objekt. Afhængig af databasetypen kan nogle navne, tegn være ugyldige. Der kan også afhængig af databasetypen være krav til navnenes længde.

Ă…bn

Ă…bner det valgte objekt i den sidst gemte tilstand.

Opret som visning

Konverterer den valgte forespørgsel til en visning. Den originale forespørgsel forbliver i databasefilen, og en ny visning genereres på databaseserveren. Man skal have skrivetilladelse for at tilføje en visning til en database.

Noteikon

De fleste databaser bruger forespørgsler til at filtrere eller sortere databasetabellerne, når data skal vises. Visninger (views) tilbyder den samme funktionalitet som forespørgsler, men på serverens side. Hvis din database er på en server, som understøtter visninger, kan du bruge visninger til at filtrere dataposterne på serveren. Det vil normalt forbedre svartiden.

Formularguide

Starter Formularguiden for den valgte tabel, forespørgsel eller visning.

Rapportguide

Starter Rapportguiden for den valgte tabel, forespørgsel eller visning.

Database

Ă…bner en undermenu.

Egenskaber

Ă…bner dialogen Databaseegenskaber.

Forbindelsestype

Ă…bner Forbindelsestypeguiden.

Avancerede egenskaber

Ă…bner dialogen Avancerede egenskaber.