Oracle-databaseforbindelse

Angiver indstillingerne for adgang til en Oracle-database.

Oracle-database

Du kan bruge et JDBC-driverprogram til at få adgang til en Oracle-database fra Solaris eller Linux. For at tilgå databasen fra Windows, behøver du et ODBC-driverprogram.

Navnet på Oracle-databasen

Skriv navnet på Oracle-databasen. Spørg din database-administrator om det korrekte navn.

Server-URL

Skriv database-serverens URL. Det er navnet på den maskine, som kører Oracle-databasen. Du kan også erstatte værtsnavnet med serverens IP-adresse.

Portnummer

Angiv database-serverens portnummer. Spørg din database-administrator om den korrekte portasresse.

Oracle JDBC-drivprogramklasse

Skriv navnet på JDBC-driveren.

Test klasse

Tester forbindelsen med de nuværende indstillinger.

Godkendelse

Databaseguide