ODBC-forbindelse

Angiver indstillingerne for ODBC-databaser.

For at redigere eller føje dataposter til en databasetabel i LibreOffice, skal tabellen have et entydigt indeksfelt.

På Solaris- og Linuxplatforme, kan du prøve at bruge en JDBC-driver i stedet for en ODBC-driver. Se http://www.unixodbc.org for en implementering af ODBC på Solaris eller Linux.

For at forbinde til en Microsoft Access database på Windows, skal du bruge ADO eller Access database interface i stedet for ODBC.

Noteikon

Drivere til ODBC leveres og vedligeholdes af databaseleverandøren. LibreOffice understøtter kun ODBC 3 standarden.

Navnet på ODBC-databasen

Indtast stien til databasefilen.

Gennemse

Klik for at åbne en dialog til valg af ODBC-datakilde:

Vælg en datakilde

Vælg en datakilde du vil forbinde til ved hjælp af ODBC. Klik derefter OK.

Godkendelse

Databaseguide