ADO-forbindelse

Angiver indstillingerne for at tilføje en ADO (Microsoft ActiveX Data Objects) database.

Noteikon

ADO-grænsefladen er en proprietær container for Microsoft Windows til at oprette forbindelse til databaser.

Tipikon

LibreOffice kræver Microsoft Data Access Components (MDAC) for at bruge ADO interfacet. Microsoft Windows 2000 og XP har disse komponenter som standard.

URL til datakilde

Indtast URL til datakilden.

Eksempel URL'er

For at forbinde til en Access 2000-fil, brug formatet:

PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;DATA SOURCE=c:\Access\nwind2000.mdb

For at forbinde med et navn til et katalog pĂĄ en Microsoft SQLserver som har en "name turner", indtast:

PROVIDER=sqloledb;DATA SOURCE=turner;INITIAL CATALOG=First

For at tilgĂĄ en ODBC-driver som en udbyder:

DSN=SQLSERVER

Gennemse

Klik for at ĂĄbne en databasevalgsdialog.

Noteikon

Et brugernavn kan højst have 18 tegn.

Noteikon

En adgangskode skal indeholde mellem 3 og 18 tegn.

Databaseguide