Avancerede egenskaber

Specificerer nogle indstillinger for en database.

For at tilgÄ denne kommando...

I et databasevindue, vĂŠlg Rediger - Database - Egenskaber klik Avancerede egenskaber

TilgĂŠngeligheden af de fĂžlgende kontrolelementer afhĂŠnger af databasetypen:

Sti til dBASE filer

Indtast stien til kataloget som indeholder dBASE-filer.

Advarselsikon

VÊr sikker pÄ, at *.dbf-filendelsen pÄ dBASE-filerne er skrevet med smÄt.

Gennemse

Åbner en dialog, hvor du kan markere en fil eller et katalog.

Test forbindelse

Tester databaseforbindelsen med de nuvĂŠrende indstillinger.

Sti til tekstfilerne

Indtast stien til folderen med tekstfilerne.

Sti til regnearksdokumentet

Indtast stien til det regnearksdokument, som du vil bruge som database.

Navnet pÄ ODBC-datakilden i dit system

Indtast navnet pÄ ODBC-datakilden.

Brugernavn

Indtast brugernavnet, som krÊves for at kunne tilgÄ databasen.

Adgangskode nĂždvendig

Hvis markeret, bliver brugeren bedt om at indtaste den adgangskode, som krÊves for at kunne tilgÄ databasen.

Navn pÄ databasen

Indtast navnet pÄ databasen.

Navnet pÄ MySQL-databasen

Indtast navnet pÄ MySQL-databasen, som du vil bruge som en datakilde.

Navnet pÄ Oracle-databasen

Indtast navnet pÄ Oracle-databasen, som du vil bruge som en datakilde.

Microsoft Access-databasefil

Indtast navnet pÄ Microsoft Acess databasefilen, som du vil bruge som en datakilde.

VĂŠrtscomputerens navn

Indtast navnet pÄ vÊrtscomputeren for LDAP-datakilden.

URL til datakilde

Indtast placeringen af JDBC-datakilden som en URL.

JDBC-driverklasse

Indtast navnet pÄ den JDBC-driverklasse, som forbinder til datakilden.

Test klasse

Tester databaseforbindelsen gennem JDBC-driverklassen.

VĂŠlg en database

Marker en database fra listen eller klik Opret for at oprette en ny database.

StĂžt os venligst!