Udfør SQL-sætning

Åbner en dialog, hvor du kan indtaste en SQL-kommando for at administrere en database.

For at tilgå denne kommando...

I et databasefilvindue skal du vælge Funktioner - SQL .

Udføre SQL-kommandoer

Du kan kun indtaste administrationskommandoer i denne dialog, såsom Grant, Create Table, eller Drop Table, og ikke filterkommandoer. Kommandoerne, som du kan indtaste, afhænger af datakilden, for eksempel kan dBASE kun udføre nogle af SQL-kommandoerne der er nævnt her.

Noteikon

For at afvikle en SQL-forespørgsel til filtrering af data i databasen, brug Forespørgselsdesign.

Kommando, der skal udføres

Angiv SQL-administrationskommando, som du vil køre.

For eksempel kan du, for en "Litteraturliste"-datakilde, indtaste følgende SQL-kommando:

SELECT "Adresse" FROM "biblio" "biblio"

Læs venligst dokumentationen, der kom med databasen, for at få mere information om SQL-kommandoer.

Forrige kommandoer

Viser de tidligere udførte SQL-kommandoer. For at afvikle en kommando igen, klik på kommandoen, og klik så på Udfør.

Status

Viser resultaterne, inklusiv fejl, på SQL-kommandoen som du kørte.

Udfør

Kører kommandoen, som du indtastede i feltet Kommando, der skal udføres.

Luk

Lukker dialogen.