Generelt

Når du opretter en databasetabel som en administrator, kan du bruge dette faneblad til at fastslå brugeradgang, samt redigere dataene eller tabelstrukturen.

Hvis du ikke er administrator, kan du bruge fanebladet Generelt til at se dine adgangsrettigheder for den valgte tabel.

Tabelnavn

Viser navnet på den valgte databasetabel.

Type

Viser databasetypen.

Placering

Viser den komplette sti for databasetabellen.

Læse data

Giver en bruger mulighed for at læse data.

Indsætte data

Giver en bruger mulighed for at indsætte nye data.

Ændre data

Giver en bruger mulighed for at ændre data.

Slette data

Giver en bruger mulighed for at slette data.

Ændre tabelstruktur

Giver en bruger mulighed for at ændre tabelstrukturen.

Definition

Giver brugeren mulighed for at slette tabelstrukturen.

Modificere referencer

Giver brugeren mulighed for at modificere de angivne referencer, eksempelvis at indtaste nye relationer til tabellen eller at slette eksisterende relationer.