Anvend kolonner

I datakildeoversigten kan du kopiere en tabel ved at trække og slippe tabellen på tabelbeholderen. Dialogvinduet Anvend kolonner er det andet vindue i dialogen Kopier tabel.

Eksisterende kolonner

Venstre rulleliste

Opremser de tilgængelige datafelter, som du kan inkludere i den kopierede tabel. For at kopiere et datafelt skal du klikke på dets navn og så klikke på knappen >. For at kopiere alle felterne skal du klikke på knappen >>.

Højre rulleliste

Opremser de felter, som du vil inkludere i den kopierede tabel.

Knapper

Tilføjer eller fjerner det markerede felt (knapperne < eller >) eller alle felterne (knapperne << eller >>).

Næste side