Genvejsmenuer i tabeller

Kontestmenuen i tabelcontaineren giver dig forskellige funktioner, der gælder alle databasetabeller. For at redigere en speciel tabel i databasen, vælger du den tilsvarende tabel og åbner dens kontekstmenu.

For at tilgĂĄ denne kommando...

I et databasefilvindue skal du klikke pĂĄ ikonet Tabeller.

Noteikon

Afhængigt af sammenhængen er det muligt, at ikke alle funktioner i din aktuelle database bliver vist i kontekstmenuerne. For eksempel er kommandoen Relationer til definering af relationerne mellem forskellige tabeller, kun tilgængelig, når man arbejder med relationsdatabaser.

Afhængig af det anvendte databasesystem, kan du finde følgende elementer i genvejsmenuerne:

Ă…bn

Brug kommandoen Ă…bn til at ĂĄbne det valgte objekt i en ny opgave.

Hvis en tabel er åben, er der adskillige tilgængelige funktioner til at redigere data med.

Relationer

Denne kommando åbner vinduet Relationsdesign, som giver dig mulighed for at angive sammenhænge imellem forskellige databasetabeller.

Opret kæde

Denne kommando kan aktiveres, hvis et objekt er markeret. En kæde ved navn "Kæde til xxx" (xxx repræsenterer navnet på objektet) vil blive oprettet direkte i det samme katalog som det markerede objekt.