Tabeller

Tabelredigeringstilstand lader dig se dine data som en række poster med valgfri filtereing og sortering af disse data. I denne tilstand kan du også indtaste nye poster, fortage ændringer i og slette eksisterende poster.

I LibreOffice Hjælp kan du finde yderligere oplysninger om følgende emner:

Opret nyt eller rediger tabeldesign

Datakilder

Dette afsnit indeholder information om at gennemse og redigere databasetabellerne.

Søg datapost

Sorter og filtrer data

Relationer, primær og ekstern nøgle

Genvejsmenuer i tabeller

Kontestmenuen i tabelcontaineren giver dig forskellige funktioner, der gælder alle databasetabeller. For at redigere en speciel tabel i databasen, vælger du den tilsvarende tabel og åbner dens kontekstmenu.