Formularer

Formularer kan bruges til at indtaste eller redigere eksisterende databaseindhold pĂĄ en nem mĂĄde.

Formularguide

Kontrolelementer

Værktøjslinjen Formularfunktioner har værktøjerne til at oprette en formular i en tekst, tabel, tegning eller præsentation.

Formular i designtilstand

I designtilstand designer du formularen og bestemmer egenskaberne for den og de indeholdte kontrolelementer.

Søg datapost

Søger databasetabeller og formularer. I formularer eller databasetabeller kan du gennemsøge datafelter, rullelister og afkrydsningsfelter for specifikke værdier.

Sortere og filtrere data

Du finder sorteringens- og filtreringsfunktioner i værktøjslinjen, når du åbner en formular i brugertilstand.