Manglende element

Hvis en foresp√łrgsel, hvori tabeller eller felter ikke l√¶ngere eksisterer, bliver √•bnet, vises dialogen Manglende element. Denne dialog navngiver den manglende tabel eller feltet, som ikke kan fortolkes, og giver dig mulighed for at bestemme, hvordan der skal forts√¶ttes med proceduren.

For at tilgå denne kommando...

I et databasefil vindue skal du klikke p√• ikonet Foresp√łrgsler, og v√¶lg derefter Rediger - Rediger. Hvis de korresponderende felter ikke l√¶ngere eksisterer ser du denne dialog

Hvordan skal der fortsættes?

Der er tre tilg√¶ngelige indstillinger for at svare p√• dette sp√łrgsm√•l:

√ėnsker du at √•bne foresp√łrgslen i grafisk visning?

Giver dig mulighed for at √•bne foresp√łrgslen i Designvisning p√• trods af manglende elementer. Denne indstilling giver dig ogs√• mulighed for at angive, om andre fejl skal ignoreres.

Foresp√łrgslen √•bnes i designvisningen (den grafiske brugergr√¶nseflade). Manglende tabeller vises som tomme, og ugyldige felter vises med deres (ugyldige) navne p√• listen over felter. Dette lader dig arbejde med pr√¶cis de felter, som har foranlediget fejlen.

√Öbn foresp√łrgslen i SQL-visning

Giver dig mulighed for at √•bne foresp√łrgselsdesignet i SQL-tilstand og fortolke foresp√łrgslen som Native SQL. Du kan kun forlade native SQL-tilstand, n√•r LibreOffice-s√¶tningen er fuldst√¶ndigt fortolket (kun mulig, hvis de anvendte tabeller eller felter i foresp√łrgslen virkelig findes).

Lad v√¶re med at √•bne foresp√łrgslen

Giver dig mulighed for at annullere proceduren og angive, at foresp√łrgslen ikke skal √•bnes. Denne indstilling svarer til funktionen af dialogknappen Annuller.

Ignorer også lignende fejl

Hvis du valgte den f√łrste indstilling, men du stadig √łnsker at √•bne foresp√łrgslen i grafisk visning p√• trods af manglende elementer, kan du angive, om andre fejl skal ignoreres. Derfor vil ingen fejlmeddelelse blive vist i den aktuelle √•bnende proces, hvis foresp√łrgslen ikke kan fortolkes korrekt.