Adressedatakilde

Denne guide registrerer en eksisterende adressebog som en datakilde i LibreOffice.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Menu Filer - Guider - Adressedatakilde.

Du kan registrere adressedata og andre datakilder i LibreOffice nĂĄr som helst:

Registrering af en adressebog

Vælg typen på din eksterne adressebog

Ikke alle typer er tilgængelige på alle systemer.

Thunderbird

Vælg denne indstilling, hvis du allerede bruger en adressebog i Thunderbird eller Icedove.

KDE-adressebog

Vælg denne indstilling, hvis du allerede bruger et adressekartotek i KDE Adressebog.

macOS adressebog

Vælg denne indstilling, hvis du allerede bruger et adressekartotek i macOS X Adressebog.

Evolution

Vælg denne indstilling, hvis du allerede bruger et adressekartotek i Evolution.

Evolution LDAP

Vælg denne indstilling, hvis du allerede bruger et adressekartotek i Evolution LDAP.

Groupwise

Vælg denne indstilling, hvis du allerede bruger et adressekartotek i Groupwise.

Andre eksterne datakilder

Vælg denne indstilling, hvis du vil registrere en anden datakilde som adressebog i LibreOffice.

Annuller

Forlad guiden uden at gennemføre nogen ændringer.

Tilbage

Giver dig mulighed for at vise de valg, som du foretaget pĂĄ det forrige trin. De aktuelle indstillinger vil blive gemt.

Næste

Gemmer de aktuelle indstillinger og fortsætter til den næste side.

Opret

Etablerer forbindelsen til datakilden og lukker dialogen.