Dokumentkonvertering

Kopierer og konverterer dokumenter til XML-formatet OpenDocument, der bruges af LibreOffice.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Filer - Guider - Dokumentkonvertering.

Guiden konverterer dokumenter fra Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Kildefilerne bliver kun læst, ikke redigeret. Nye destinationsfiler skrives med det nye filtypenavn i den samme eller en ny mappe.

Guiden Dokumentkonvertering indeholder de følgende sider:

Dokumentkonvertering side 1

Angiver den type Microsoft Office-dokumenter, der skal konverteres.

Dokumentkonvertering efterfølgende sider

Specificerer, for hver skabelontype og dokumenttype, kataloget der skal læses fra og kataloget der skal skrives til.

Dokumentkonvertering overblik

Viser en opsummering hvor du kan se hvad der bliver konverteret nĂĄr du klikker Konverter.

Annuller

Klik på Annuller lukker en dialog uden at gemme nogle ændringer.

Tilbage

Giver dig mulighed for at vise de valg, som du foretaget pĂĄ det forrige trin. De aktuelle indstillinger vil blive gemt.

Næste

Gemmer de aktuelle indstillinger og fortsætter til den næste side.

Konverter

Hvis du klikker fremad gennem dialogen, kaldes denne knap Næste. På den sidste side har knappen navnet Konverter. Konvertering udføres ved at klikke på knappen.