Gruppeelementguide: Databasefelt

Denne side er kun synlig, hvis dokumentet er sammenkædet med en database. Den angiver, om referenceværdierne skal gemmes i databasen.

Angiver hvor referenceværdier skal gemmes. En referenceværdi kan repræsentere den aktuelle tilstand af gruppefeltet i en database.

For at tilgå denne kommando...

Under formulardesign klikker du på ikonet Gruppefelt på værktøjslinjen
og bruger musen til at oprette en ramme - Guider side 4, der skal være en databaseforbindelse.

Noteikon

Denne side bliver kun vist, hvis dokumentet allerede er kædet med en database.

Vil du gemme værdien i et databasefelt?

Ja, og det skal være i følgende databasefelt:

Specificerer, at du vil gemme referenceværdierne i en database. Værdierne er skrevet i datafeltet valgt i rullelisten. Rullelisten viser alle de feltnavne fra databasetabellen, som formularen er kædet til.

Rulleliste

Nej, værdien skal kun gemmes i formularen.

Angiver at du kun ønsker at gemme referenceværdier på formularen og ikke i databasen.