Rapportguide - Opret rapport

Du kan oprette rapporten som en statisk eller en dynamisk rapport. Når du åbner en dynamisk rapport, vil den vise det aktuelle dataindhold. Når du åbner en statisk rapport, vil den altid vise de samme data fra det tidspunkt, hvor den statiske rapport blev oprettet.

For at tilgå denne kommando...

Klik Brug guide til at oprette rapport i et databasefilvindue.

Rapportens titel

Angiver den titel, der bliver udskrevet i titellinjen på hver side.

Statisk rapport

Gemmer rapporten som en statisk rapport. Når du åbner en statisk rapport, vil den altid vise data fra det tidspunkt, da dokumentet blev oprettet.

Dynamisk rapport

Gemmer rapporten som en skabelon. Når du åbner en dynamisk rapport, viser den det aktuelle dataindhold.

Modificer rapportlayout

Når du klikker på Udfør, vil rapporten blive gemt og åbnet for redigering.

Opret rapport nu

Når du klikker på Udfør, bliver rapporten gemt.