Rapportguide - Vælg layout

Vælg layoutet fra forskellige skabeloner og typografier og vælg liggende eller stående sideretning.

For at tilgå denne kommando...

Klik Brug guide til at oprette rapport i et databasefilvindue.

Layout af data

Angiver et sæt typografier til rapporten. Typografierne tildeler skrifttyper, indrykninger, tabelbaggrund med mere.

Layout for sidehoveder og sidefødder

Angiver et sidelayout for rapporten. Sidelayoutet indlæses fra skabelonfiler, som tildeler et sidehoved, en sidefod og en sidebaggrund.

Papirretning

Vælg sideretningen for rapporten.

Liggende

Vælger liggende sideretning til rapporten.

Stående

Vælger stående sideretning for rapporten.

Mere om Rapportguide - Opret rapport