Rapportguide - Gruppering

Du kan gruppere posterne i en rapport efter værdierne i et eller flere felter. Marker de felter, som rapporten skal grupperes efter. Du kan gruppere op til fire felter i en rapport. Når du grupperer mere end ét felt, indrykker LibreOffice grupperne svarende til deres grupperingsniveau.

For at tilgå denne kommando...

Klik Brug guide til at oprette rapport i et databasefilvindue.

Felter

Viser de felter, som du valgte på den forrige side i guiden. For at gruppere rapporten efter et felt skal du markere feltnavnet og derefter klikke på knappen >. Du kan vælge op til fire grupperingsniveauer.

Grupperinger

Viser de felter, som rapporten bliver grupperet efter. For at fjerne et niveau fra grupperingen skal du markere feltnavnet og derefter klikke på knappen <. Du kan vælge op til fire grupperingsniveauer.

>

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

<

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

Mere om Rapportguide - Sorteringsindstillinger