Formularguide - Tilføj underformularfelter

Angiver tabellen eller forespørgslen, som du vil vise i underformularen, og hvilke felter du ønsker at inkludere i underformularen.

For at tilgå denne kommando...

Klik Brug guide til at oprette formular i et databasefilvindue.

Tabeller eller forespørgsler

Specificerer tabellen eller forespørgslen som underformularen skal oprettes for.

Tilgængelige felter

Lister navnene på databasefelterne i den valgte tabel eller forespørgsel. Klik for at vælge et felt eller hold Skift eller nede, mens du klikker, for at markere mere end en felt.

>

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

>>

Klik for at flytte alle felter til boksen som pilen peger på.

<

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

<<

Klik for at flytte alle felter til boksen som pilen peger på.

^

Klik for at flytte det valgte felt en plads op på listen.

v

Klik for at flytte det valgte felt en plads ned på listen.

Felter i min underformular

Viser alle felter som bliver indsat i den nye underformular.

Formularguide - Hent fællesfelter