Formularguide - Feltvalg

På denne side af Formularguiden kan du angive tabellen eller forespørgslen, hvor du skal oprette formularen såvel som felterne, som du vil indsætte i formularen.

For at tilgå denne kommando...

Klik Brug guide til at oprette formular i et databasefilvindue.

Tabeller eller forespørgsler

Angiver den tabel eller forespørgsel, som du vil oprette formularen til.

Tilgængelige felter

Lister navnene på databasefelterne i den valgte tabel eller forespørgsel. Klik for at vælge et felt eller hold Skift eller nede, mens du klikker, for at markere mere end en felt.

>

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

>>

Klik for at flytte alle felter til boksen som pilen peger på.

<

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

<<

Klik for at flytte alle felter til boksen som pilen peger på.

Klik for at flytte det valgte felt en plads op på listen.

v

Klik for at flytte det valgte felt en plads ned på listen.

Felter i formularen

Viser felterne i den nye formular.

Formularguide - Opret en underformular