Dagsordensguide - Navne

Specificerer navnene som skal udskrives pĂĄ dagsordenen.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Filer - Guider - Dagsorden - Navne.

Møde indkaldt af

Angiver om der skal udskrives en linje, hvor du kan indtaste mødeindkalderen.

Mødeleder

Angiver om der skal udskrives en linje, hvor du kan indtaste, hvem der er mødeleder.

Referent

Angiver om der skal udskrives en linje, hvor du kan indtaste, hvem der er referent.

Referent

Angiver, om der skal udskrives en linje, hvor du kan indtaste, hvem der er referent.

Mødedeltagere

Angiver om der skal udskrives en linje, hvor du kan indtaste mødedeltagerne.

Observatører

Angiver om der skal udskrives en linje, hvor du kan indtaste observatørerne.

Ressourcepersoner

Angiver om der skal udskrives en linje, hvor du kan indtaste, hvem der er ressourcepersoner.

GĂĄ til Dagsordensguide - Dagsordenpunkter