Faxguide

Åbner guiden til faxer. Guiden kan hjælpe dig med at oprette dokumentskabeloner til faxdokumenter. Så kan du udskrive faxdokumenterne til en printer eller til en telefaxmaskine, hvis en faxdriver er tilgængelig.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Guider - Fax.

LibreOffice kommer med en skabelon for faxdokumenter, som du kan modificere med guiden, så den passer til dit eget formål. Guiden fører dig trin for trin gennem oprettelse af en dokumentskabelon, og tilbyder mangfoldige layout- og designindstillinger. Dokumenteksemplet giver dig et indtryk af hvordan den færdige fax vises.

I dialogen kan du rette dine indtastninger og indstillinger når som helst. Du kan også hoppe over en hel side eller endog alle guidesider, og så vil de aktuelle (eller standard) indstillinger forblive aktiveret.

Faxguide - Sidedesign

Angiver typografien af dit faxdokument.

Faxguide - Inkluderede elementer

Angiver de faxelementer, som skal udskrives.

Faxguide - Afsender og modtager

Specificerer modtager- og afsenderinformation til faxen.

Faxguide - Sidefod

Specificerer sidefodens data.

Faxguide - Navn og placering

Angiver skabelonnavn og -placering.

Tilbage

Klik på knappen Tilbage for at se indstillingerne, der blev valgt på den foregående side. De aktuelle indstillinger vil ikke blive ændret eller slettet, hvis du klikker på denne knap. Tilbage vil være aktiv fra den anden side og fremefter.

Næste

Guiden gemmer de nuværende indstillinger og går til den næste side. Knappen Næste bliver inaktiv, når du har nået den sidste side.

Udfør

Ud fra dine valg udarbejder guiden en dokumentskabelon og gemmer den. Et nyt dokument baseret på skabelonen vises i arbejdsområdet med filnavnet "UnavngivetX".

Annuller

Klik på Annuller lukker en dialog uden at gemme nogle ændringer.