Få brugerhjælp

Du kan finde hjælp på LibreOffice-webstedet

Se en oversigt over de aktuelle hjælpetjenester iReadme-filen i mappen LibreOffice.

Supportsider på lokalt sprog

LibreOffice-lokaliseringsprojekter tilbyder supportsider på forskellige sprog. Find en oversigt over modersmålsprojekterne på LibreOffice-webstedet. Du kan også finde engelsksproget hjælp og support på LibreOffice-webstedet.

Postlister

Spørg om LibreOffice, find hjælp fra frivillige og diskuter emner på de offentlige maillister. Du kan finde mange generelle og specialiserede maillister på LibreOffice-webstedet på www.libreoffice.org.

Forum

Du kan gå på web-fora for at stille og besvare spørgsmål om LibreOffice. Vælg Hjælp - Få hjælp over internettet for at gå til dit sprogs forum.

Sikkerhed

Hvis du er bekymret for nogen som helst sikkerhedsproblemer ved at brugge denne software, kan du kontakte udviklerne på den offentlige postliste. Hvis du vil diskutere et hvilket som helst spørgsmål med andre brugere, sender du en e-mail til den offentlige postliste users@global.libreoffice.org.

Overførsler

Du kan downloade den seneste version af LibreOffice på www.libreoffice.org/download/.

Dokumentation

Du kan downloade dokumentation som PDF-filer, øvelser og guider fra LibreOffice-dokumentationswebstedet på documentation.libreoffice.org. Du kan også gå til dokumentations-webstedet ved at vælge menupunktet Hjælp - Brugervejledninger.

Deltag og bidrag

Hvis du vil deltage aktivt i det verdensomspændende LibreOffice fællesskab, er du meget velkommen til at komme med tilbagemeldinger, diskutere funktionalitet, foreslå forbedringer, skrive din egen artikel i en FAQ (OSS, ofte stillede spørgsmål), hvordan-gør-man, manual, lave en undervisningsvideo osv.

Besøg siden Engager dig og følg derfra de forskellige links for bidragsydere.