Få brugerhjælp

Du kan finde hjælp på LibreOffices hjemmeside.

For en oversigt over de aktuelle supporttjenester henvises til filen Readme i mappen LibreOffice.

Supportsider på lokalt sprog

Lokaliseringsprojekterne i LibreOffice tilbyder supportsider på forskellige sprog. Find en oversigt over modersmålsprojekterne på hjemmesiden % PRODUCTNAME. Du kan finde engelsksproget hjælp og support på LibreOffice.

Postlister

Stil spørgsmål om LibreOffice, find hjælp af frivillige, og diskuter emner på de offentlige mailinglister. Du kan finde mange generelle og specialiserede mailinglister på LibreOffices hjemmeside på www.libreoffice.org.

Forum

Du kan gå til webfora for at stille og besvare spørgsmål om LibreOffice. Vælg Hjælp - Få hjælp via internettet for at gå til vort forum på dot sprog.

Sikkerhed

I tilfælde af, at du er bekymret om et eller andet problem med a bruge denne software, kan di kontakte udviklerne på den offentlige postliste. Hvis du vil diskutere noget problem med andre brugere, sender du en e-mail til den offentlige postliste users@libreoffice.org.

Overførsler

du kan downloade den seneste version of LibreOffice på www.libreoffice.org/download/.

Dokumentation

Du kan downloade dokumentation som PDF-filer, instruktionsvejledninger og guider fra LibreOffices dokumentation-websted på documentation.libreoffice.org. du kan også komme til dokumentations-webstedet ved at vælge menupunktet Hjælp - Brugervejledninger.

Deltag og bidrag

Hvis du vil deltage aktivt i det verdensomspændende LibreOffice fællesskab, er du meget velkommen til at komme med tilbagemeldinger, diskutere funktionalitet, foreslå forbedringer, skrive din egen artikel i en FAQ (OSS, ofte stillede spørgsmål), hvordan-gør-man, manual, lave en undervisningsvideo osv.

Besøg siden Engager dig og følg derfra de forskellige links for bidragsydere.