Datakilde som tabel

Aktiverer en ekstra tabelvisning, når du bruger formularvisningen. Når funktionen Datakilde som tabel er aktiveret, ser du tabellen i et område over formularen.

Ikon

Datakilde som tabel

Tabel- og formular-visningen afspejler de samme data. Ændringer, der laves i tabellen, er også synlige i formularen, og ændringer af formularen er synlige i tabellen.

Hvis der er flere logiske formularer i et dokument, kan tabellen kun vise én af gangen.