Autofilter

Filtrerer dataposterne baseret på indholdet af det aktuelt valgte datafelt.

Ikonet Autofilter

Autofilter

Placer markøren i et feltnavn hvis indhold, du vil filtrere, og klik så på ikonet Autofilter. Kun dataposter, hvis indhold er identisk med det valgte feltnavn, er synlige.

For eksempel, for at se alle kunder fra New York, klik et feltnavn med elementet "New York". Autofilter filtrerer derved alle kunder fra New York fra databasen.

Du kan fjerne det aktuelle autofilter med Nulstil filter/sortering ikonet eller med Data - filter - nulstil filter.

For at filtrere med adskillige feltnavne samtidigt, klik på ikonet Standardfilter. Dialogen Standardfilter vises, hvor du kan kombinere flere filterkriterier.