Sorter faldende

Tekstfelter bliver sorteret alfabetisk, talfelter bliver sorteret numerisk.

For at tilgå denne kommando...

ikonet Sorter faldende

Sorter faldende

Et aktuelt valgt felts data er altid sorteret. Et felt er altid valgt, så snart du sætter markøren i feltet. For at sortere inde i tabeller kan du også klikke på den relevante kolonneoverskrift.

For at sortere mere end et datafelt vælger du Data - Sorter og vælger så fanebladet Sorteringskriterier, hvor du kan kombinere flere sorteringskriterier.