Mail

PĂĄ siden Maili dialogen Hyperlink kan du redigere hyperlinks til e-mailadresser.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Klik på ikonet Hyperlink på værktøjslinjen Standard og derefter på Mail.

Billede af dialogen Hyperlink – E-mail

E-mail

Modtager

Tildel hyperlinket den angivne E-mailadresse. Et klik pĂĄ det nye hyperlink i dokumentet vil ĂĄbne et nyt beskeddokument, der er adresseret til den modtager, der er angivet i feltet Modtager.

Datakilder

Skjuler eller viser læseren datakilde. Træk datafeltet Modtagers e-mail fra læseren datakilde ind i tekstfeltet Modtager.

Emne

eAngiver emnet, der indsættes i emnelinjen i det nye meddelelses-dokument.

Yderligere indstillinger

Ramme

Indtast navnet på rammen, som du ønsker, den kædede fil skal åbne i, eller vælg en foruddefineret ramme fra listen. Hvis du lader denne boks være tom, åbnes den kædede fil i det aktuelle browser vindue.

Formular

Angiver om hyperlinket skal indsættes som tekst eller som en knap.

Hændelser

Åbner dialogen Tildel makro, hvor du kan tilknytte dine egne programkoder til hændelser såsom "Mus over objekt" eller "Udløs hyperlink".

Tekst

Specificerer den synlige tekst eller knap for hyperlinket.

Navn

Indtast et navn til hyperlinket. LibreOffice indsætter et NAME-mærke i hyperlinket.