Fremhævning

Anvender den aktuelle fremhævningsfarve på tekstmarkeringen.

For at tilgå denne kommando...

Klik på ikonet Tegnfremhævningsfarve på værktøjslinjerne

Ikonet Tegn-fremhævningsfarve

ikonet Tegn-fremhævningsfarve

note

For at ændre tegn-fremhævningsfarven, klikker du på pilen ved siden af ikonet Tegn-fremhævningsfarve og klikker så på den farve, du vil have.

Anvend fremhævelse

På en tekstmarkering

1. Marker den tekst, du vil fremhæve.

2. Klik på ikonet Tegnfremhævnings på værktøjslinje(n/rne) .

3. For at skrive efter markeringen ud fremhævning klikker du på +M.

tip

For at anvende fremhævning på et enkelt ord dobbeltklikker du på ordet; du tredobbeltklikker på en sætning og firdobbeltklikker på et afsnit.

For at fjerne fremhævelse

1. Marker den fremhævede tekst.

2. På værktøjslinjen Formatering klikker du på pilen ved siden af ikonet Fremhævningsfarve og derefter på Ingen.