Sæt afsnitstypografi

Tildeler en typografi til det aktuelle afsnit, udvalgte afsnit, eller til et valgt objekt.

For at nulstille de valgte objekter til standardafsnitstypografien skal du markere Ryd formatering. Markér Flere typografier for at åbne vinduet Typografier og formatering.

Et klik på Pil ned-knappen il højre for et typografinavn viser en popup-menu, som lader dig opdatere typografien fra den aktuelle markering eller at redigere typografien.

Sæt afsnitstypografi

Sæt afsnitstypografi