Tabelelementguide: Feltvalg

Angiver hvilke felter i tabelkontrolfeltet, der skal vises.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Åbn værktøjslinjen Formularkontrolelementer, klik på ikonet Flere kontrolementer, klik på ikonet Tabelkontrolelement og træk musen for at oprette et felt. Der skal eksistere en databaseforbindelse.

Tilgængelige felter

Lister navnene på databasefelterne i den valgte tabel eller forespørgsel. Klik for at vælge et felt eller hold Skift eller nede, mens du klikker, for at markere mere end en felt.

>

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

>>

Klik for at flytte alle felter til boksen som pilen peger pĂĄ.

<

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

<<

Klik for at flytte alle felter til boksen som pilen peger pĂĄ.

Valgte felter

Viser datafelterne, som er indsat i formularfeltet.