Design Mode

Slår Design-tilstanden til eller fra. Denne funktion bruges til skifte hurtigt mellem Design- og Bruger-tilstand. Aktiver den for at redigere formularkontrolelementer, deaktiver for at bruge formularkontrolelementerne.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Choose Form - Design Mode.

From the tabbed interface:

Choose Form - Toggle Design Mode.

Choose Tools - Toggle Design Mode.

From toolbars:

Icon Design Mode

Designtilstand til/fra

note

Bemærk funktionen Åbn i designtilstand. Hvis Åbn i designtilstand er aktiveret, åbnes dokumentet altid i designtilstand, uanset hvilken tilstand det blev gemt i.

Hvis din formular er kædet til en database, og du slår designtilstand fra, bliver Formularlinjen vist på den nederste margen af dokumentvinduet. Du kan redigere kæden til databasen i Formularegenskaber.