Specielle tips til datofelter

Når du indtaster et årstal med to cifre, bestemmes den tilsvarende værdi med fire cifre af en indstilling i - LibreOffice - Generelt. Hvis for eksempel 1935 sættes som den laveste grænseværdi, og du indtaster 34 som datoværdi, bliver resultatet 2034 i stedet for 1934.

Den forudindstillede grænseværdi vil blive gemt for hvert dokument.

I LibreOffice arbejder altid med firecifrede årstal, så forskellen mellem 1/1/99 og 1/1/01 er to år. Indstillingen Tocifrede årstal indstilling tillader brugeren til angiv den år i hvilken to-ciffrede datoer bliver føjet til 2000. Til illustrere, hvis du angiv en dato af 1/1/30 eller senere, elementet "1/1/20" er genkendt som 1/1/2020 i stedet for 1/1/1920.