Tidsstemplingsautoritet

Tidsstemplingsautoriteter (TSA) udsender digitalt signerede tidsstempler (RFC 3161), der valgfrit kan bruges under signeret PDF-eksport.

Tilføjelse af et troværdigt tidsstempel til en elektronisk underskrift giver et digitalt integritetsstempel og en troværdig dato og klokkeslæt for tidspunktet, hvor handlingen fandt sted. Modtagere af dokumenter med troværdigt tidsstempel kan verificere det tidspunkt, hvor dokumentet blev digitalt eller elektronisk underskrevet, så vel som at dokumentet ikke er ændret efter det tidspunkt, tidsstemplet garanterer.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg ▸ LibreOffice ▸ Sikkerhed ▸ TSAer

Liste over Tidsstemplingsautoriteter (TSAer)

Viser en lister over de eksisterende TASer.

Tilføj

Ă…bner dialogen Navn til indtasning af en ny Tidsstemplingsautoritets URL.

Slet

Sletter det valgte element på listen. Sletningen er umiddelbar og viser ikke nogen bekræftelsesdialog.