Digital underskrivelse af signaturlinjen

LibreOffice lader dig underskrive digitalt på en signaturlinje i dit dokument.

Når der underskrives på signaturlinjen, udfylder LibreOffice linjen med underskriverens navn, tilføjer oplysning om udstederen af det digitale certifikat og indsætter evt. dato for underskrivelsen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg kontekstmenuen til signaturlinjens grafikfelt. Vælg Underskriv Signaturlinjen.

Dit navn

Indtast dit navn som underskriver af dokumentet. Dit navn indsættes over den vandrette signaturlinje.

Certifikat

Klik på knappen Vælg certifikat for at åbne dialogen Udvælg certifikat, hvor dine certifikater er oplistet. Vælg det certifikat, der passer til underskrivelsen af dokumentet.

note

Oplysning om certifikatudstederen indsættes nederst i objektet Signaturlinje.

Instruktioner fra dokumentopretteren

This area displays the instructions entered by the document creator when adding the signature line.

Tilføj kommentarer

Indsæt kommentarer til underskriften. Kommentarerne vises i certifikatfeltet Beskrivelse.

note

Hvis aktiveret, da Signaturlinjen blev oprettet, indsættes underskrivelsesdatoen øverst i objektets Signaturlinje.

Underskrevet signaturlinje