Digital underskrivelse af signaturlinjen

LibreOffice lader dig underskrive en signaturlinje i dit dokument digitalt.

Når en signaturlinje underskrives udfylder LibreOffice linjen med underskriverens navn, tilføjer digital information om certifikatudsteder og indsætter (valgfrit) underskrivelsen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg kontekstmenuen til signaturlinjens grafikfelt. Vælg Underskriv Signaturlinjen.

Dit navn

Indsæt dit navn som underskriver af dokumentet. Dit navn bliver indsat over den vandrette signaturlinje.

Certifikat

Klik på knappen Vælg certifikat for at åbne dialogfeltet Udvælg certifikat, hvor dine certifikater er oplistet. Vælg det certifikat, der passer til at underskrive dokumentet.

note

Certifikatudstederens oplysninger indsættes nederst i objektet Signaturlinje.

Instruktioner fra dokumentopretteren

Dette område viser de instruktioner, dokumentopretteren indtastede, da signaturlinjen blev indsat.

Tilføj kommentarer

Indsæt kommentarer til underskriften. Kommentarerne vises i certifikatets felt Beskrivelse.

note

Hvis aktiveret, da signaturlinjen blev oprettet, indsættes underskrivelsesdatoen øverst i objektets signaturlinje.

Underskrevet signaturlinje