Brugergrænseflade

Specificerer indstillingerne for den eksterne PDF-fremvisers grænseflade.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF fanebladet Brugergrænseflade.

Dialogen indstillinger for PDF-eksport Brugergrænseflade

Windowsindstillinger

Skift vinduesstørrelse til startside

Marker for at generere en PDF-fil, som bliver vist i et vindue, der viser hele første side.

Centrer vindue på skærmen

Marker for at generere en PDF-fil, som bliver vist i et læservindue, der er centreret på skærmen.

Åbn i fuldskærmtilstand

Marker for at generere en PDF-fil, som bliver vist i et fuldskærmslæservindue foran alle andre vinduer.

Vis dokumenttitel

Marker for at generere en PDF-fil, der bliver vist med dokumenttitlen i læserens titellinje.

Brugergrænsefladeindstillinger

Skjul menulinje

Marker for at skjule læserens værktøjslinje, når dokumentet er aktivt.

Skjul værktøjslinje

Marker for at skjule læserens værktøjslinje, når dokumentet er aktivt.

Skjul vindueskontrolelementer

Marker for at skjule læserens kontrolelementer når dokumentet er aktivt.

Overgange

Brug overgangseffekter

Vælg at eksportere overgangseffekter fra Impress-dias til respektive PDF-effekter.

Bogmærker

Alle bogmærkeniveauer

Marker for at vise alle bogmærkeniveauer når læseren åbner PDF-filen.

Synlige bogmærkeniveauer

Marker for at vise bogmærkeniveauer ned til det valgte niveau, når læseren åbner PDF-filen.

Generelt

Startvisning

Brugergrænseflade

Links

Sikkerhed

Digitale underskrifter

Eksporter som PDF