Sikkerhed

Angiver den eksporterede PDF-fils sikkerhedsindstillinger.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF - (fanebladet) Sikkerhed.

Billede af dialogen PDF-eksport – Sikkerhedsindstillinger

note

De restriktioner, der begrænser kopiering, redigering eller udskrivning, er afhængige af, at læsersoftwaren adlyder dem, så den sikkerhed, de tilbyder, er begænset.

Sæt adgangskoder

Klik for at ĂĄbne en dialog, hvor du kan skrive adgangskoderne.

Du kan angive en adgangskode, der er nødvendig for at se PDFen. Du kan eventuelt skrive en adgangskode, der lader personen, der ser PDFen redigere og/eller udskrive dokumentet.

Udskrivning

Ikke tilladt

Det er ikke tilladt at udskrive dokumentet.

Lav opløsning (150 dpi)

Dokumentet kan kun udskrives i lav opløsning (150 dpi). Ikke alle PDF-læsere kan håndtere denne indstilling.

Høj opløsning

Dokumentet kan udskrives i høj opløsning.

Ændringer

Ikke tilladt

Ingen ændringer af indholdet er tilladt.

Indsættelse, sletning og rotation af sider

Kun indsættelse, sletning og rotation af sider er tilladt.

Udfyldelse af formularfelter

Kun udfyldelse af formularfelter er tilladt.

Kommentering, udfyldelse af formularfelter

Kun kommentering og udfyldelse af formularfelter er tilladt.

Alt undtagen at udtrække sider

Alle ændringer er tilladt undtagen at udtrække sider.

Indhold

Aktiver kopiering af indhold

Vælg for at aktivere kopiering af indhold til udklipsholderen.

Aktiver tekstadgang for tilgængelighedsværktøjer

Vælg for at aktivere tekstadgang for tilgængelighedsværktøjer.